Sovelluskehitys - Tecci

Sovelluskehitys ja järjestelmät

Maailma muuttuu ja niin myös kulutustottumukset. Digitalisaatio on pakottanut yritykset alasta huolimatta tarjoamaan asiakkailleen nykyaikaisia ratkaisuja niin mobiiliin kuin verkkoon. Tästä hyvänä esimerkkinä toimivat eri applikaatiot, joiden avulla voidaan erottautua kilpailijoista ja samalla rakentaa kilpailuetua alan muihin yrityksiin.

Kehitämme yrityksenne tarpeisiin niin web-, työpöytä- kuin mobiilisovellukset hyödyntäen alan uusimpia teknologioita. Teknisesti viisaasti rakennetut toteutukset takaavat juuri oikeanlaisen mahdollisuuden yritykselle saada uudesta tuotteesta kaikki irti. 

Onnistunut ohjelmistokehitysprojekti sisältää tehokkaan ja hyvän projektinjohdon, huolellisen suunnittelun, ketterän kehitysvaiheen, pilotointiversion sekä tuotteen jatkokehityksen. Toimimme ohjelmistokehityshankkeessasi kokonaisvaltaisena kumppanina ja meiltä saat vahvaa teknistä osaamista useaan eri osa-alueeseen. Olemme tottuneet ratkaisemaan asiakaslähtöisesti erilaisia haasteita olipa kyse sitten jatkokehityksestä tai kokonaan uuden tuotteen rakentamisesta.

PWA (Progressive Web App)

PWA eli Progressive Web App on websovellus, joka muistuttaa "normaalia" natiiviapplikaatiota tai -sovellusta. PWA on käytännössä verkkosivu, joka on rakennettu sovellukseksi ja sisältää sovelluksesta tutut ominaisuudet. PWA-sovellukset ovat yleistyneet paljon viime aikoina, joka johtuu pitkälti sen tuomista hyödyistä suhteessa normaaliin natiiviapplikaatioon. Kyseessä on käytännössä yhdistelmä eri teknologioita, jotka tekevät web-sovelluksista laadukkaampia ja tarjoavat paremman käyttäjäkokemuksen erityisesti mobiililaitteilla. Progressive Web App on web-sovellus, jonka käyttäjä haluaa asentaa aloitusruutuunsa.

PWA:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa:

Nopeat latausajat tuovat käyttäjälle huomattavia etuja. PWA-sovelluksissa lataus tapahtuu usein taustalla sekä samaan aikaan kun käyttäjä käyttää applikaatiota. Nopean latausajan johdosta käyttäjäkokemus tuntuu samalta kuin natiiviaplikaatiossa vaikkakin käyttö tapahtuu web-ympäristössä. Tuotteen tai palvelun nopeus on kriittinen tekijä, sillä mikäli palvelu toimisi hitaasti ei asiakas jaksa sitä käyttää. Tämä näkyy yleisesti myös konversioluvuissa, joiden on todettu kasvavan mikäli palvelu toimii nopeasti.

PWA:n avulla myös natiivisovelluksesta tuttujen Push-notifikaatioiden lähettäminen on mahdollista. Näiden avulla voidaan esimerkiksi luoda sitouttavaa markkinointia tai tavoittaa uusia kohderyhmiä hiukan erilaisella kulmalla. Push-notifikaatioita ei koeta lähtökohtaisesti häiritseviksi, eivätkä ne aiheuta sähköpostimarkkinoinnin tapaista "spämmäyksen" tunnetta käyttäjälle. PWA-sovelluksessa Push-notifikaatioiden lähettäminen onnistuu myös kaikille sivustolla oleville käyttäjille, joten tavoitettavuus on huomattavasti suurempi kuin vain applikaation lataajat.

PWA-sovelluksen käyttäjä voi tallentaa sivun omalle kotinäytölleen, jolloin sovellus saa natiiviapplikaatiolle tyypillisen perusominaisuuden: oman kuvakkeen kotinäytöllä. Applikaation tallentaminen kotinäytölle on helppoa ja käyttäjää voidaan ohjeistaa tekemään tämä esimerkiksi tietyn käyttöajan jälkeen. Näin käyttäjä pystyy palaamaan sovellukseen nopeasti omalta kotinäytöltään.

Varauskalenterit

Onko yritykselläsi palvelu tai tuote, joka vaatii ajanvarausta? Nykypäivänä näiden toimintojen tarvitsee olla poikkeuksetta verkossa, jotta asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan. Olemme toteuttaneet useita toimivia ajanvarausjärjestelmiä asiakkaillemme erilaisia teknologioita hyödyntäen.

Teemme ajanvarauskalenterit aina räätälöidysti yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Tärkeä osa varauskalenteria on sen helppo hallinta ja käyttö, sekä mahdollisuus tulevaisuudessa käyttää sitä myös eri liiketoiminnan osa-alueilla. Tuotamme kaikki varausjärjestelmän integraatiot yrityksen taustajärjestelmiin ja muihin palveluihin, jotta sen käytöstä tulee selkeä ja strateginen osa liiketoimintaa.

Kysy lisää:

Nicolas Wuolle, nicolas@tecci.fi, +358 505559955
Otto Silventola, otto@tecci.fi, +358405076080

Ota yhteyttä

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen

side-img