Quantcast
Palvelut – Tecci

Palvelut


Kokonaisvaltaiset tekniset ratkaisut

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti teknisiä toteutuksia niin pienempiin kuin suurempiin projekteihin. Emme halua kahlita itseämme tai asiakkaitamme tiettyihin raameihin, vaan keskustella avoimesti kaikista mahdollisista ratkaisumalleista. Uskomme innovaatiiviseen ajattelutapamme sekä kykyymme kehittää asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaidemme käyttötarkoituksiin.

Verkkosivut

Verkkosivut

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kontaktipiste yritykseen ja ne toimivat monille yrityksille yhtenä tärkeimpänä markkinoinnin ja kontaktoinnin välineenä. Luomme näyttäviä, helppokäyttöisiä sekä kustannustehokkaita verkkosivuja asiakkaidemme kaikenlaisiin tarpeisiin.

Tuotamme verkkosivut yrityksille aina ”avaimet käteen” -periaatteella sekä täysin kustomoituina kokonaisuuksina. Tällöin tarjoamme asiakkaillemme projektikokonaisuuden sisältäen verkkosivu-uudistuksen määrittelyn, graafisesta ilmeen ja käyttäjäkokemuksen suunnittelun sekä teknisen toteutuksen. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia ja jatkuvia ylläpitoratkaisuja.

Jokaisella yrityksellä on verkkosivujaan kohtaan erityisiä tarpeita. Olipa aikomuksesi hankkia uudet verkkosivut uudelle yritykselle tai vanhojen, jo olemassa olevien verkkosivujen uusiminen tarjoamme siihen ratkaisun.

Lue lisää
Verkkokaupat

Verkkokaupat

Verkkokauppa on noussut yrityksille elintärkeäksi tekijäksi tämän päivän liiketoiminnassa ja sen kasvu on ollut merkittävää Suomessa niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Vuonna 2019 yli 50 prosenttia suomalaisista teki verkkokauppa-ostoksia vähintään kerran kuukaudessa ja viikoittain ostoksia tekee noin seitsemän prosenttia suomalaisista.

Hyvän verkkokaupan tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa selkeä asiakasta varten suunniteltu käyttöliittymä, brändin mukainen ja tyylikäs visuaalinen ilme, monipuoliset integraatiomahdollisuudet, mahdollisimman automatisoitu päivitettävyys sekä ketterät jatkokehitysmahdollisuudet.

Olipa aikeesi uuden verkkokaupan perustaminen tai vanhan uusiminen, tarjoamme tarpeisiinne soveltuvat verkkokaupparatkaisut täysin räätälöitynä ja “avaimet käteen” -periaatteella aina projektin määrittelystä toteutukseen.

Lue lisää
UI- ja UX-suunnittelu

UI- ja UX-suunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu (User Interface Design), eli UI-suunnittelulla tarkoitetaan valmiin tuotteen tai palvelun luomaa elämystä asiakkaalle. Käyttäjäkokemussuunnittelusta käytetään puolestaan lyhennettä UX (User Experience).

UI/UX-suunnittelu on tärkeä kokonaisuus, sillä hyvin tehtynä sen avulla annetaan selkä ja positiivinen kuva yrityksen palvelusta. Sen avulla argumentoidaan palvelun käyttäjälle se, miltä tuote, palvelu tai verkkosivu näyttää visuaalisesti ja miltä sen käytäminen tuntuu. Suunnittelun tehtävänä on varmistaa asiakkaalle merkityksellinen ja onnistunut palvelukokonaisuus niin visuaalisesti kuin teknisesti.

Lue lisää
Sovelluskehitys ja järjestelmät

Sovelluskehitys ja järjestelmät

Verkon käytöstä yli puolet tapahtuu mobiililaitteilla ja yhä useammin nimenomaan taskuun mahtuvilla mobiililaitteilla. Progressive Web App on web-sovellus, jonka käyttäjä voi asentaa laitteensa aloitusruutuunsa ja parantaa käyttäjäkokemusta mobiililaitteilla. PWA:n tavoitteena on tehdä web-sovelluksista natiivisovellusten eli mobiiliapplikaatioiden kaltaisia.

Verkkosivuille voidaan nykypäivänä integroida myös paljon muita yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittisiä osakokonaisuuksia. Tarjoamme kattavasti eri projektikokonaisuuksiin sovelluskehitystä sekä erilaisia muita järjestelmiä, kuten varaus- tai myyntijärjestelmiä.

Lue lisää
Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi

Tuotamme ja optimoimme jatkuvasti asiakkaidemme sisältöä digitaalisissa kanavissa. Digitaalisen markkinoinnin tulokset perustuvat jatkuvaan toiminnan kehittämiseen, innovatiivisiin kokeiluihin, analytiikan seuraamiseen ja tulkintaan sekä ammattitaitoiseen työskentelyyn.

Suunnittelemme ja toteutamme digimarkkinoinnin kokonaisvaltaiset ratkaisut aina innovatiivisesta ideasta tavoitteelliseen toteutukseen. Tarjoamiamme digitaalisen markkinoinnin palveluita muun muassa:

  • Google markkinointi (SEM, Google Shopping, Google Display, Youtube-mainonta)
  • Facebook, Instagram, Twitter & Snapchat -mainonta
  • Youtube optimointi
  • Display-mainonta
  • Somestrategiat
  • Jatkuvat SEO-toimenpiteet
Lue lisää
Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

Onko etsinnässä ohjelmistokehittäjää tai kokonaista tiimiä yrityksenne it-projektiin? Vuokraamme kätevästi ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät ilman aikaa vieviä rekrytointiprosesseja sekä ilman rekrytoimiseen liittyviä riskejä.

Tarjoamme joustavasti ja riskittömästi ohjelmistotyöntekijät palvelukseenne niin lyhyelle kuin pitkälle aikavälille kiinteällä henkilöstötyöpäivähinnalla. Meiltä löydät usean eri alustan taitajia ja kivenkovia ammattilaisia. Työt voidaan tehdä joustavasti yrityksenne osoittamalla paikalla.

 

Lue lisää

Varaa ilmainen konsultointiaika

Onko IT projekti mielessä mutta ei tekijää?

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen