Kokonaisvaltaiset tekniset ratkaisut

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti teknisiä toteutuksia niin pienempiin kuin suurempiin projekteihin. Emme halua kahlita itseämme tai asiakkaitamme tiettyihin raameihin, vaan keskustella avoimesti kaikista mahdollisista ratkaisumalleista. Uskomme innovaatiiviseen ajattelutapamme sekä kykyymme kehittää asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaidemme käyttötarkoituksiin.

Verkkosivut

Verkkosivut

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kontaktipiste yritykseen ja ne toimivat monille yrityksille yhtenä tärkeimpänä markkinoinnin ja kontaktoinnin välineenä. Luomme näyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkosivuja asiakkaidemme kaikenlaisiin tarpeisiin.

Lue lisää
Verkkokaupat

Verkkokaupat

Verkkokauppa on noussut yrityksille elintärkeäksi tekijäksi tämän päivän liiketoiminnassa ja sen kasvu on ollut merkittävää Suomessa niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Vuonna 2019 yli 50 prosenttia suomalaisista teki verkkokauppa-ostoksia vähintään kerran kuukaudessa ja viikoittain ostoksia tekee noin seitsemän prosenttia suomalaisista.

Lue lisää
UI- ja UX-suunnittelu

UI- ja UX-suunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu (User Interface Design), eli UI-suunnittelulla tarkoitetaan valmiin tuotteen tai palvelun luomaa elämystä asiakkaalle. Käyttäjäkokemussuunnittelusta käytetään puolestaan lyhennettä UX (User Experience).

Lue lisää
Sovelluskehitys

Sovelluskehitys

Verkon käytöstä yli puolet tapahtuu mobiililaitteilla ja yhä useammin nimenomaan taskuun mahtuvilla mobiililaitteilla. Progressive Web App on web-sovellus, jonka käyttäjä voi asentaa laitteensa aloitusruutuunsa ja parantaa käyttäjäkokemusta mobiililaitteilla. PWA:n tavoitteena on tehdä web-sovelluksista natiivisovellusten eli mobiiliapplikaatioiden kaltaisia.

Lue lisää
Digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi

Tuotamme ja optimoimme jatkuvasti asiakkaidemme sisältöä digitaalisissa kanavissa. Digitaalisen markkinoinnin tulokset perustuvat jatkuvaan toiminnan kehittämiseen, innovatiivisiin kokeiluihin, analytiikan seuraamiseen ja tulkintaan sekä ammattitaitoiseen työskentelyyn.

Lue lisää
Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

Onko etsinnässä ohjelmistokehittäjää tai kokonaista tiimiä yrityksenne it-projektiin? Vuokraamme kätevästi ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät ilman aikaa vieviä rekrytointiprosesseja sekä ilman rekrytoimiseen liittyviä riskejä.

Lue lisää