kookenka-joulukalenteri

Kookenkä

 

Yritysesittely

Koko perheen kenkäkauppa Kookenkä on palvellut suomalaisia aina 1970-luvulta asti. Tänä päivänä Kookenkä on Suomen suurin ja luotetuin kenkäkauppaketju, jolla on yhteensä 32 myymälää 24 paikkakunnalla sekä verkkokauppa, joka palvelee ympäri vuorokauden.

Kookengän valikoimasta löydät yli 30 laadukasta merkkiä, kuten Adidas, Vagabond, Fila, Sketchers, Björn Borg, Gabor, Palladium, Puma, Vans ja Caprice. Andiamo on Kookengän oma merkki, jonka valikoimaan kuuluu naisten, miesten ja lasten kenkiä. Andiamon kenkiä myydään vain Kookengässä.  

kookenka-joulu

Toteutus

Rakensimme Kookengälle digitaalisen joulukalenterin vuosina 2018 ja 2019. Joulukalenterin luukut ohjelmoitiin avautumaan vain kyseisenä päivänä, jolloin kaikki luukun avanneet pystyivät lunastamaan kyseiselle päivälle räätälöidyn yllätyksen. Yllätykset vaihtelivat tarjouksista kilpailuihin ja niihin pystyi osallistumaan joulukalenterin kautta Kookengän verkkosivuilla tai PWA-sovelluksen kautta. Joulukalenteri rakennettiin arpomaan voittajat automaattisesti päivittäin.

Joulukalenterin luukkuja avattiin satoja tuhansia kertoja vuosien 2018 ja 2019 aikana. Joulukalenterin tavoitteena oli kasvattaa Koo Club -jäsenten määrää sekä generoida uusia uutiskirjeen tilaajia. Joulukalenterin avulla onnistuimme luomaan Kookengälle tuhansia uusia Koo Clubilaisia. Lisäksi joulukalenterin käyttäjistä osa päätyi Kookengän verkkokauppaan tekemään ostoksia.

kookenka-luukku

Tutustu muihin projekteihimme

Katso kaikki työt