Digitaaliset myyntikilpailut - Tecci
myyntikilpailu

Digitaaliset myyntikilpailut

Toteutus

Oma tuotteemme on helppokäyttöinen, selainpohjainen PWA-myyntikilpailusovellus, joka tehostaa myyntiä ja aktivoi myyjiä säännöllisesti. Profitin-myyntikilpailujärjestelmän avulla digitalisoit myyntikilpailut tähän päivään ja parannat myyjiesi myyntisuorituksia. Myyntikilpailut kohdistuvat aina myyjiin ja niiden avulla nostatetaan yrityksesi tai asiakkaasi henkilöstön myyntihenkeä, myyntisuorituksia sekä ennen kaikkea kasvatetaan myyntiä. Laadukkaat ja tarkoin suunnitellut myyntikilpailut motivoivat myyjiä kovempiin myyntisuorituksiin.

myyntikilpailut-yrityksille

Myyntikilpailujärjestelmän käyttö on kilpailijalle selkeää ja järjestelmä on rakennettu niin, ettei myyjältä kulu turhaa kallisarvoista myyntiaikaa myyntisuoritusten kirjaamiseen. Myyjä pääsee käsiksi kilpailuun kätevästi omalta puhelimeltaan tai työpisteeltään.

Viestinnällä on tärkeä rooli onnistuneiden myyntikilpailuiden järjestämisessä. Sisällytämme myyntikilpailuun kohdistuvan viestinnän järjestämiimme myyntikilpailuihin. Kilpailun aikana kilpailijoille lähetetään automaattisesti kutsut kilpailuun, väliaikatietoja, erilaisia boost-viestejä sekä tiedotuksia muun muassa kilpailun päättymisestä ja palkintokaupan avautumisesta. Tämä lisää myyntihenkilöstön tietoisuutta itse kilpailusta, kilpailutilanteesta ja kilpailun etenemisestä sekä on selkeä tapa viestiä niin, että kilpailija huomioi viestit.

Myyntikilpailumme tehostavat myös esimiestyöskentelyä, raportointia sekä myyntikoulutusten pitämistä. Myyntikilpailut rakennetaan aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä kokonaisuuksina ja järjestelmän perusominaisuudet takaavat helpon ja tehokkaan käytön.

Järjestelmän avulla myyntiä voidaan tehostaa, ohjata ja kanavoida haluttuihin tuotteisiin ja palveluihin sekä sen avulla voidaan tehostaa muun muassa uusien tuotteiden lanseerausta. Kilpailut toimivat reaaliajassa, joka luo kilpailijalle aidon kilpailutunteen. Aktiivinen kisaseuranta kilpailijoille ja järjestäjille kasvattaa halua parantaa omia myyntisuorituksiaan.