BYPIAS - Tecci - Verkkokaupan analytiikka ja digitaalinen markkinointi
Bypias-verkkokauppa
 

BYPIAS

Yritysesittely

BYPIAS on naisten muotiin ja sisustukseen erikoistunut vaateketju, joka valmistaa sekä myy tuotteitaan ympäri maailmaa. Sen valikoimiin kuuluvat pellavasta valmistetut tuotteet, kuten asusteet ja erilaiset sisustustuotteet. BYPIAS-konsepti rakentuu huolella mietittyihin malleihin, helposti yhdisteltäviin kokonaisuuksiin, kestävään kerrospukeutumiseen sekä laadukkaisiin materiaaleihin.

BYPIAS pellavavaatteet ovat 100% pehmeäksi pestyä, tiiviistä pellavaa, joka sopii käyttöön ympäri vuoden. BYPIAS villa- ja pellavatuotteet syntyvät lähituotantona virolaisella ompelimolla. Suomessa BYPIAS palvelee kymmenessä omassa liikkeessään ja verkkokaupassa. BYPIAS verkkokauppa toimittaa kaikkia myymiään tuotteita niin Suomeen kuin maailmalle.

verkkokauppakehitys

Toteutus

Toimimme BYPIAS:n konsultatiivisena kumppanina verkkokaupan kehityksessä sekä toteutamme heille digitaalisia myynnin tehostamiseen tähtääviä toimenpiteitä. Käymme läpi jatkuvasti verkkokaupasta kerättävää dataa ja ja konsultoimme asiakastamme verkkokaupan kehittämisen eri ratkaisuissa, joilla tavoitellaa verkkokaupan kokonaismyynnin jatkuvaa kasvua.

Lisäksi tuotamme kuukausittain BYPIAS:lle kokonaisvaltaisesti Google mainontaa sen eri formaateissa. Vastaamme BYPIAS:n Google hakusanamainonnasta, Google Shopping -mainonnasta sekä Google display -mainonnasta suunnittelusta toteutukseen.

Loppuasiakas: By Pia’s Oy

Kumppani: Tecci Oy