Biomensio - Tecci
Biomensio
 

Biomensio

Yritysesittely

Biomensio on vuonna 2016 perustettu Tamperelainen yritys, joka on erikoistunut bioanalyysiä hyödyntävien tuotteiden ja palveluiden valmistamiseen. Biomension mittauslaitetta voidaan käyttää tulevaisuudessa esimerkiksi liikennevalvonnassa, työpaikkojen kemikaaliturvallisuus- ja huumetesteissä, elintarvikkeiden turvallisuuden varmistamisessa sekä urheilijoiden doping-testauksessa.

Lähtökohta

Biomensio tarvitsi nopealla aikataululla uudet verkkosivut yritykselleen, sillä he olivat osallistumassa vuoden 2018 Slush tapahtumaan. Yrityksellä ei ollut aikaisemmin verkkosivuja, joten näitä lähdettiin suunnittelemaan ja toteuttamaan “tyhjästä”. Yhteistyökumppaniksi valikoitui markkinointitoimisto Avalon, jonka teknologisena kumppanina toteutimme projektin yhteistyössä.

Biomensio
 

Toteutus

Biomensiolle verkkosivut olivat merkittävässä roolissa yrityksen alkutaipaleella, jotta yritys pystyi kertomaan omista tuotteistaa ja palveluistaan sekä esittelemää kehittämäänsä uutta teknologiaa. Verkkosivujen avulla pyrittiin myös herättämään sijoittajien mielenkiinto yritystä ja sen teknologiaa kohtaan. Samalla yritys pystyisi laadukkaiden verkkosivujensa johdosta erottumaan lukuisten start-up yritysten joukosta. Kiireellisen aikataulun vuoksi projektin toteutus oli jaettava kahteen osaan. Ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin selkeä landing page -sivusto Slushia varten, jonka jälkeen verkkosivuja jatkokehitettiin alkuvuonna 2019.

Verkkosivuprojekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Avalonin kanssa. Avalon toimii Biomension markkinointitoimistona ja vastasi projektin kokonaisvaltaisesta läpiviennistä ja sisällöntuotannosta. Verkkosivuston design on suunniteltu ja rakennettu yhteistyössä helsinkiläisen design-toimiston Days Agency kanssa.

Lopputulos

Kokonaisvaltaisesti projektin lopputulos oli erittäin onnistunut. Tuotantotiimin hyvän yhteistyön avulla verkkosivujen ensimmäinen versio (Slush tapahtumaa varten) saatiin julki ripeällä aikataululla alle viikossa. Verkkosivun jatkokehityksen jälkeen Biomensiolle myönnettiin 2,49 miljoonaa euroa EU-rahoitusta. Rahoitus oli osa EU:n Horizon 2020 -ohjelmaa, ja sillä pyritään tukemaan nopeasti kasvavia ja erittäin innovatiivisia pk-sektorin yrityksiä, joilla on globaalit sekä kansainväliset kasvutavoitteet. Rahoitus myönnetään vain noin neljälle prosentille hakijoista.

https://www.aamulehti.fi/a/3f0065e2-abce-4acd-8ce9-96ba141cb8f1

Loppuasiakas: Biomensio Ltd

Markkinointitoimsto: Avalon Oy Design: Days Agency

Tekninen toteutus: Tecci Oy

Biomensio