Quantcast

Blogi

  Loading posts...
 • Innovaatioseteli – Uutta kasvua yritystoimintaan

  Nyt hereille – innovaatiosetelin haku on taas alkanut pk-yrityksille! Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatioseteli onkin suunnattu nimenomaan yrityksen tarvitseman ulkopuolisen osaamisen hankkimiseen. Innovaatiosetelin avulla pyritään kannustamaan yrityksiä toteuttamaan liiketoiminnan kasvua tukevia aloitteita sekä muuttamaan ideatasolla olevat innovaatiot konkretiaksi tuotteiksi tai palveluiksi.…

 • Onko yrityksellänne toimivat verkkosivut?

  Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kontaktipiste yritykseesi ja ne toimivat monille yrityksille yhtenä tärkeimpänä markkinoinnin ja kontaktoinnin välineenä. Luomme näyttäviä, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita verkkosivuja monenlaisiin tarpeisiin.

 • Verkkokauppa on valinta – Kassavirtaa oikealla ratkaisulla

  Verkko-ostosten yhä yleistyessä, tulee yrityksille vääjäämättä jossain vaiheessa tarve verkkokaupan perustamiseen. Olipa aikeesi sitten täysin uuden verkkokaupan perustaminen tai vanhan uusiminen, tarjoamme yrityksenne tarpeisiin soveltuvan verkkokaupan kehittämistä.