Innovaatiosetelin hakukriteerit ovat muuttuneet – 1000€ omavastuu poistui - Tecci

Innovaatiosetelin hakukriteerit ovat muuttuneet – 1000€ omavastuu poistui

Tiesitkö, että innovaatiosetelin hakukriteerit ovat muuttuneet vuodelle 2022? Nyt voit saat 100% rahoitusta ostetun palvelun hinnasta aina 5000 euroon asti.  

Lue alta lisää innovaatiosetelin hakuprosessista. 

Jos haluat hyödyntää edun, ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten voimme ratkaista yrityksellenne tärkeitä kehityskohteita! 

Mikä Innovaatioseteli on? 

Innovaatioseteli on Business Finlandin myöntämä rahoitus yrityksille, jotka tarvitsevat oman yrityksensä ulkopuolista osaamista uudelle tuote- tai palveluidealle. Sen avulla kannustetaan toteuttamaan liiketoiminnan kasvua ja tehdään ideoista konkreettisia. Käytännössä palvelu on yritykselle ilmainen, sillä se ei vaadi lainkaan omaa rahoitusta. 5000 euron arvoista avustusta voi käyttää esimerkiksi ketterään tuote- ja palvelukehitykseen. 

Kuka voi saada Innovaatiosetelin? 

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea, jonka jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä ja markkinakelpoisuutta halutaan selvittää. Voit esimerkiksi tarvita prototyypin ideasi toimivuuden testaamista varten, asiantuntijan arviota tai testauspalvelua, tai ehkä sinulla on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitset apua. Yrityksesi pitää täyttää pk-yrityksen kriteerit, se ei saa omistaa verovelkaa, ja asiakastiedon Alfa Rating on oltava A ja olet ollut päätoiminen yrittäjä vähintään kolmen kuukauden ajan.  

Esimerkkejä käyttökohteista 

  • Tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut 
  • Kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys 
  • Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut 
  • Innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot 
  • Tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut 

Esimerkkejä tilanteista, joissa et voi saada Innovaatioseteliä 

  • Kyseessä on suuri yritys, toiminimi, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö, yhdistys tai ahvenanmaalainen yritys 
  • De minimis -kiintiö ylittyy 
  • Yrityksellä on ulosottovelkoja 
  • Yrityksellä ei ole kansainvälistymiseen liittyviä suunnitelmia 

Miten Innovaatioseteliä haetaan? 

Hakuprosessi on vaivaton ja autamme hakuprosessissa mielellämme. Haku tapahtuu Business Finlandin asiointipalvelussa. Lisätietoja löydät Business Finlandin sivuilta

Jos haluat hyödyntää edun, ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten voimme ratkaista yrityksellenne tärkeitä kehityskohteita! 

Ota yhteyttä: 

personal-img

Nicolas Wuolle

Account Director

nicolas@tecci.fi

+358 50 555 9955

personal-img

Otto Silventola

CEO

otto@tecci.fi

+358 40 507 6080

Jätä viesti

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen