Miksi kehittää PWA-sovellus? - Tecci

Miksi kehittää PWA-sovellus?

02.08.21

PWA-sovellukset ovat verkkosivuja, jotka yhdistävät verkkosivujen ja natiiviapplikaatioiden ominaisuudet yhteen ja luovat applikaatiotyylisen käyttökokemuksen. Mikä tahansa yritys voi kehittää PWA-sovelluksen laajentaakseen omaa digitaalista jalanjälkeään ja varmistaakseen hyvän käyttäjäkokemuksen. 

PWA:n suurimmat edut: 

PWA:n huonot puolet: 

PWA on käyttäjäystävällinen valinta. Tämä korostuu varsinkin silloin kun käyttäjä haluaisi vain nopeasti suorittaa maksun tai tutustua sovelluksen tarjontaan, sillä appiin pääsee heti käsiksi sen etsimisen, lataamisen ja asentamisen sijaan. 

Tiukalla aikataululla PWA:n kehittäminen on myöskin parempi vaihtoehto, sillä applikaatioiden hyväksymisprosessissa Google Play Storeen tai App storeen voisi kestää yli viikonkin. 

PWA erottuu nopeana ja kustannustehokkaana ratkaisuna, mutta joissakin tapauksissa se ei tarjoa tarpeeksi tehokasta performanssia. Silloin natiiviapplikaatio voi olla parempi valinta. On myös mahdollista luoda molemmat versiot sovelluksesta ja saavuttaa näin molempien applikaatiotyylien edut ja laajempi käyttäjäyleisö.