Miksi tehdä yrityksen verkkosivut WordPressillä? - Tecci

Miksi tehdä yrityksen verkkosivut WordPressillä?

Yritysten verkkosivujen merkitys kasvaa jatkuvasti tämän päivän kilpailullisessa ympäristössä. Yritysten rakentaessa uudet verkkosivut täytyy niiden miettiä, minkä sisällönhallintajärjestelmän päälle ne rakennetaan. Pureudumme tässä blogissa maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän Wordpressin etuihin ja heikkouksiin.

WordPressin edut:

1. Wordpress on ilmainen

WordPress sisällönhallintajärjestelmä perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen taustalla on laaja yhteisö, joka päivittää ja parantaa sen toimivuutta tasaiseen tahtiin. Tämän takia sen käyttäminen on myös ilmaista.

2. WordPress on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen

WordPress on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen, joten jopa aloittelevat sivuston haltijat ja yritysten omistajat voivat tehdä peruspäivityksiä, kuten lisätä tekstiä, kuvia ja videoita vaivattomasti vain parilla klikkauksella.

3. WordPress-lisäosilla voi helposti lisätä verkkosivulle erilaisia toimintoja

WordPress tarjoaa käyttäjilleen massiivisen lisäosakirjaston, jossa on yli 54 000 enimmäkseen ilmaista tai maksullista lisäosaa. Näiden lisäosien avulla voit mukauttaa ja parantaa yrityksesi WordPress-sivustoja ilman sen suurempaa vaivaa.

4. WordPress on hakukoneystävällinen

Verkkosivujen hakukoneystävällisyys on tärkeää ja tämän avulla voidaan erottautua kilpailijoista ja luoda kilpailuetua. WordPress-verkkosivuille on olemassa monia hakukoneoptimointia helpottavia laajennuksia, jotka auttavat optimoimaan verkkosivun sisältöä, sisällönkuvauskenttiä, avainsanoja ja paljon muuta. Näin ollen Wordpress luo verkkosivujen SEO-toiminnallisuuksista helpompia.

5. WordPress on responsiivinen

Responsiivisuus tarkoittaa, että sivusto näyttää hyvältä ja skaalautuu automaattisesti niin tablettien kuin kännyköiden näytöille.

Wordpressin heikkoudet:

1.Päivitykset eivät aina ole parhaaksi sivullesi, mutta näitä ei olisi myös syytä unohtaa vaan tehdä harkiten

Päivitysten asentaminen on tärkeää WordPress-sivustosi toiminnan kannalta, mutta niistä voi olla myös haittaa, jos niitä ei suoriteta huolellisesti. Mitä tämä tarkoittaa? Premium WordPress -teemoja päivitetään ja parannetaan usein. Nämä päivitykset ovat tärkeitä muun muassa WordPress-verkkosivuston asianmukaisen tietoturvan ylläpitämiseksi. Päivitykset voivat tuoda mukanaan ongelmia nykyisen verkkosivun kanssa, kun sen sisältö ja eri toiminnallisuudet eivät ole yhteensopivia päivityksen kanssa.

2. WordPress on haavoittuvainen, aivan kuten muutkin alustat

Mikään sisällönhallintajärjestelmä ei ole täydellinen. WordPressin perustuessa avoimen lähdekoodiin, se houkuttelee alustalle myös potentiaalisia hakkereita. Tämän riskin pienentämiseksi on hyvä olla tarkkana ladattavien lisäosien ja teemojen kanssa.Yleisesti on tärkeää muistaa aina arvioida WordPress-laajennuksien laatu ja harkita tarkkaan niiden asentamista.

3. WordPress saattaa olla hidas

Tietyt teemat sisältävät paljon tarpeetonta ja yleistä koodia. Tämä saattaa hidastaa sivuston yleistä nopeutta sekä latausaikoja. Ilman aiempaa WordPress-kokemusta voi olla hankala ymmärtää millaista koodia tarvitset ja mitä voit tehdä ilman koodaamista.

4. Valmisteemojen kustomointi voi olla haastavaa

Verkkosivun rakentaminen täysin kustomoidusti on lähtökohtaisesti aina paras vaihtoehto. Vaikka WordPress on erittäin joustava työkalu, mutta jos sinulla ei ole käytössäsi WordPress-asiantuntijaa voi valmisteemojen muokkaaminen aiheuttaa hankaluuksia. Kuten edellä mainittiin, jo WordPressin päivittäminen voi aiheuttaa ongelmia sivustollasi. Lisäksi eri päivitykset voivat hajottaa osan verkkosivun toiminnoista, jolloin valmiiseen teemaan muokatut osat eivät ole enää yhteensopivia. Tämän johdosta näiden osien päivittäminen vaatii verkkosivun kehittäjältä lisätyötä, joka voi nopeasti kustantaa jo enemmän kuin kerralla ja huolella rakennettu kustomoitu verkkosivu.

personal-img

Nicolas Wuolle

Account Director

nicolas@tecci.fi

+358 50 555 9955

personal-img

Otto Silventola

CEO

otto@tecci.fi

+358 40 507 6080

Jätä viesti

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen