Innovaatioseteli - Uutta kasvua yritystoimintaan - Tecci

Innovaatioseteli – Uutta kasvua yritystoimintaan

26.08.19

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatioseteli onkin suunnattu nimenomaan yrityksen tarvitseman ulkopuolisen osaamisen hankkimiseen. Innovaatiosetelin avulla pyritään kannustamaan yrityksiä toteuttamaan liiketoiminnan kasvua tukevia aloitteita sekä muuttamaan ideatasolla olevat innovaatiot konkretiaksi tuotteiksi tai palveluiksi.

Innovaatiosetelin hakuprosessi on helppoa ja vaivatonta. Tecillä autamme yritystänne täyttämään siihen vaadittavat hakulomakkeet sekä muutenkin neuvomme innovaatioseteliä koskevissa kysymyksissä. Onko yritykselläsi tarvetta esimerkiksi uuden softan, varausjärjestelmän, PWA:n tai jonkin muun digittalisen projektin käynnistykseen? Jos on, tämä julkaisu on tarkoitettu juuri sinulle! 

Miten innovaatiosetelin voi saada?

Yrityksellesi voidaan myöntää innovaatioseteli, jos se täyttää pk-yrityksen kriteerit, ei omista verovelkaa, Asiakastiedon rating Alfa on vähintään A. Lisäksi yritykselläsi täytyy olla uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, jota varten:

Haluatko kuulla lisää innovaatiosetelistä? Istutaan alas, otetaan kuppi kahvia ja mietitään, miten saisimme ratkaistua innovaatiosetelillä yrityksellenne tärkeitä kehityskohteita.

Ota yhteyttä:

Nicolas Wuolle puh (0505559955)

Otto Silventola puh (0405076080)