Innovaatioseteli - Uutta kasvua yritystoimintaan - Tecci

Innovaatioseteli – Uutta kasvua yritystoimintaan

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatioseteli onkin suunnattu nimenomaan yrityksen tarvitseman ulkopuolisen osaamisen hankkimiseen. Innovaatiosetelin avulla pyritään kannustamaan yrityksiä toteuttamaan liiketoiminnan kasvua tukevia aloitteita sekä muuttamaan ideatasolla olevat innovaatiot konkretiaksi tuotteiksi tai palveluiksi.

Innovaatiosetelin hakuprosessi on helppoa ja vaivatonta. Tecillä autamme yritystänne täyttämään siihen vaadittavat hakulomakkeet sekä muutenkin neuvomme innovaatioseteliä koskevissa kysymyksissä. Onko yritykselläsi tarvetta esimerkiksi uuden softan, varausjärjestelmän, PWA:n tai jonkin muun digittalisen projektin käynnistykseen? Jos on, tämä julkaisu on tarkoitettu juuri sinulle! 

  • Business Finlandin myöntämällä innovaatiosetelillä yritys voi ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseensä  6 200 eurolla (5 000 euroa + alv). Yritys voi käyttää sen innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. 
  • 5 000 euron arvoisella innovaatiosetelillä yritys voi selvittää uuden tuotteen, palveluidean tai keksinnön jatkokehityskelpoisuutta, eikä se vaadi omaa rahoitusta eli raha on käytännössä yrityksellesi ilmaista.
  • Innovaatiosetelin keskeisenä ajatuksena on uuden, kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan liiketoiminnan synnyttäminen ja se ei ole tarkoitettu jo vakiintuneen palvelun tai tuotteen kehittämiseen, markkinointiin, viestintään tai verkkosivujen tekoon.

Miten innovaatiosetelin voi saada?

Yrityksellesi voidaan myöntää innovaatioseteli, jos se täyttää pk-yrityksen kriteerit, ei omista verovelkaa, Asiakastiedon rating Alfa on vähintään A. Lisäksi yritykselläsi täytyy olla uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, jota varten:

  • haluat selvittää nopeasti idean jatkokehityskelpoisuuden, käytettävyyden tai markkinakelpoisuuden.
  • tarvitset ideaasi varten demon / prototyypin tai sinun tarvitsee testata ja kokeilla sen toimivuutta
  • tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota tai testauspalvelua
  • sinulla on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitset apua

Haluatko kuulla lisää innovaatiosetelistä? Istutaan alas, otetaan kuppi kahvia ja mietitään, miten saisimme ratkaistua innovaatiosetelillä yrityksellenne tärkeitä kehityskohteita.

Ota yhteyttä:

Nicolas Wuolle puh (0505559955)

Otto Silventola puh (0405076080)

personal-img

Nicolas Wuolle

Account Director

nicolas@tecci.fi

+358 50 555 9955

personal-img

Otto Silventola

CEO

otto@tecci.fi

+358 40 507 6080

Jätä viesti

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen