Verkkokauppa on valinta - Kassavirtaa oikealla ratkaisulla - Tecci

Verkkokauppa on valinta – Kassavirtaa oikealla ratkaisulla

Verkko-ostosten yhä yleistyessä, tulee yrityksille vääjäämättä jossain vaiheessa tarve verkkokaupan perustamiseen. Olipa aikeesi sitten täysin uuden verkkokaupan perustaminen tai vanhan uusiminen, tarjoamme yrityksenne tarpeisiin soveltuvaa verkkokaupan kehittämistä. 

Kaikkien verkkokauppaprojektien pohjana on huolellisesti tehty määrittely ja tarkoin suunniteltu projektikokonaisuus. Aloitamme kaikki verkkokauppaprojektit tarkalla määrittelyllä, jossa selvitämme yhdessä asiakkaamme kanssa, mikä on paras ratkaisu ja alusta verkkokaupan perustamiseksi.

Verkkokauppaprojekteissa kaikki lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista. Aluksi, onkin tärkeä miettiä, mitä verkkokaupalta halutaan ja mitkä ovat sen tavoitteet? Tavoitellaanko yksinkertaista toteutusta helpolla käyttöliittymällä vai monipuolista ja liiketoiminnan muihin toimintoihin ja järjestelmiin liitettävissä olevaa ratkaisua? 

Alla esittelemme kaksi hyvin yleistä verkkokauppa-alustaa.

WooCommerce

WooCommerceon joustava, avoimen koodin verkkokauppa ratkaisu WordPress alustalle. Se on maksuton lisäosa ja maailman yksi yleisimmistä verkkokauppa-alustoista. Toisin kuin monissa muissa verkkokauppa-alustoissa, WooCommercen käyttäminen ja päivittäminen on ilmaista, eikä siinä ole kuukausimaksuja tai määräaikaisia sopimuksia. Avoin lähdekoodi varmistaa myös sen, että kauppaan ei tule myöskään jatkossa mitään kuukausipohjaista velotusta. 

WooCommercen suosio perustuu etenkin sen maksuttomuuteen ja helppokäyttöisyyteen, mutta myös helppoon kustomointiin. WooCommerce ei myöskään veloita kaupan myynnistä provisioita. Oletpa aloittamassa uutta yritystä, viemässä nykyistä perustavaroiden kauppaa verkkoon, tai tekemässä sivustoja asiakkaille niin WooCommercen avulla pääset nopeasti alkuun ja saat kaupastasi juuri sellaisen kuin haluat.

WooCommerce on selvä valinta, mikäli haluat lisätä verkkokaupan WordPress -sivustollesi, mutta myös erittäin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto uudellekin verkkokaupalle. 

Magento

Magento on saavuttanut suuren suosion verkkokauppa-alustana sen modernin ja mukautuvan toteutustavan sekä hyvän tuen ansiosta. Magentosta on saatavilla useita eri versioita, joten se skaalautuu ketterästi niin pienille kuin suurille yrityksille. Yksi Magneton versioista on Woocommercen tapaan avoimeen lähdekoodiin perustuva, joka tekee Magentosta myös edullinen valinnan verkkokaupparatkaisuksi, sillä sen perusversiossa ei lisenssimaksuja. Maksutonta ja avoimen lähdekoodin perustuvaa versiota pystyy kuitenkin laajentamaan monipuolisesti myös edullisilla lisäosilla.

Magento soveltuukin erityisesti keskisuurille yrityksille, jotka pystyvät hyödyntämään Magenton mahdollistamia ominaisuuksia. Magentossa on valmiiksi laajat vakio-ominaisuudet, joita voidaan tarvittaessa tukea sovelluskaupasta saatavilla lisäosilla ja koodimuokkauksilla.  Magenton vahvuuksia on sen käyttäjäystävällisyys ja siihen soveltuvat integraatiot. Magneto verkkokaupat onkin suunniteltu laajennettavaksi ja integroitavaksi yrityksen eri järjestelmiin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin. Magenton avulla pystytään panostamaan vahvasti asiakaskokemukseen. Verkkokauppa on helppokäyttöinen sekä verkkokauppiaalle että loppukäyttäjälle. 

Magneton avulla verkkokaupan skaalautuvuus ja ostopolku voidaan myös yksilöidä, joka tekee Magnetosta loistavan valinnan suurten verkkokauppojen alustaksi. Alustassa on valmis tuki muun muassa eri valuutoille, verosäännöille, kieliversioille sekä paikallisille toimitus- ja maksutavoille. 

personal-img

Nicolas Wuolle

Account Director

nicolas@tecci.fi

+358 50 555 9955

personal-img

Otto Silventola

CEO

otto@tecci.fi

+358 40 507 6080

Jätä viesti

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen