Onko yrityksellänne toimivat verkkosivut? - Tecci

Onko yrityksellänne toimivat verkkosivut?

Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kontaktipiste yritykseesi ja ne toimivat monille yrityksille yhtenä tärkeimpänä markkinoinnin ja kontaktoinnin välineenä. Luomme näyttäviä, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita verkkosivuja monenlaisiin tarpeisiin.

Verkkosivujen avulla yritys pystyy helposti vaikuttamaan asiakkaiden mielikuvaan yrityksestä ja parantamaan näkyvyyttä verkossa. Verkkosivuja tehdessä tulisi huomioida monia asioita, jotta käyttöliittymä saadaan suunniteltua teknisesti oikein. Oikeilla ja älykkäillä ratkaisuilla verkkosivuista saada käyttäjää paremmin palvelevat, tarjota miellyttävämpi käyttäjäkokemus sekä vaikuttaa verkkosivujen kautta syntyviin yhteydenottoihin. Älykkäästi suunnitellut verkkosivut voidaan myös integroida suoraan organisaatiosi käyttämiin järjestelmiin, jonka avulla voidaan kerätä käyttäjädataa, tehostaa myyntiprosesseja ja automatisoida markkinointia.

Tuotamme verkkosivut yrityksille aina ”avaimet käteen” -periaatteella ja täysin kustomoidusti. Tällöin tarjoamme asiakkaillemme projektikokonaisuutta sisältäen verkkosivujen suunnittelun ja määrittelyn, graafisesta ilmeen suunnittelun, teknisen toteutuksen sekä ylläpidon.

Suunnittelu ja määrittely

Aluksi on aina tärkeä määritellä, mikä on toteutettavan verkkosivuston tavoite ja kenelle ne on suunnattu. Sivuston rakenne pystytään näin suunnittelemaan tarkemmin ja asiakaslähtöisemmin, jolloin eri sivut pystytään jaotellaan järkevästi eri aiheiden mukaan. 

Graafinen ilme

Verkkosivujen graafinen ilme ja selkeä rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Sivuston tyylikäs ulkoasu on todella tärkeää ja osa verkkosivujen käyttökokemusta. Ulkoasu on yksi verkkosivuston tärkeimmistä elementeistä, mutta sitä pidetään myös usein itsestään selvänä. Huonosti suunnitellut verkkosivut karsivat käyttäjien vierailuaikaa sivuilla ja voivat olla tulevaisuuden yhteydenottojen este. Suunnittelemme verkkosivun ulkoasun aina asiakkaan graafisten ohjeiden mukaisesti. Joskus verkkosivuprojektin yhteydessä on viisasta miettiä myös yrityksen brändi-ilmeen uudistusta, johon voimme tarjota kokonaisvaltaisia brändinuudistamisen pakettejamme. 

Tekninen toteutus

Verkkosivujen tekninen toteutus vastaa usein puolta verkkosivuprojekteista. Kun suunnittelu on tehty huolella, on sivustoa helpompi lähteä rakentamaan. Teknisen toteutuksen vaiheet ovat erilaisia ja ne vaihtelevat paljon sivuston monimutkaisuuden, laajuuden sekä käyttötarkoituksen mukaan.  Tekninen toteutus lähtee liikkeelle verkkosivualustan alustamisesta. Valinta oikeasta alustasta on tehty jo projektin suunnitteluvaiheessa. Vaihtoehtoja on paljon, joista WordPressin kaltaiset avoimeen lähdekoodiin perustuvat alustat ovat ilmaisia, kun taas jotkin muut alustat sisältävät kuukausi- tai vuosimaksuja. Valittava alusta riippuu paljon sivuston käyttötarkoituksesta. Tekninen toteutus pitää kuitenkin aina sisällään muun muassa kehitysympäristön rakentamisen, sivupohjien rakentamisen, lisäosien asentamisen, toiminnollisuuksien rakentamisen, sisältöjen syöttämisen tai niiden integroinnin, perinteisten tietoturva-asetusten tekemisen, erilaiset SEO-toimenpiteet, responsiivisuuden ja mobiilioptimoinnin sekä teknisen testauksen eri alustoilla ja selaimilla.

Ylläpito

Verkkosivujen ylläpito on tärkeä miettiä jo ennen verkkosivuprojektien aloittamista. Halutaanko verkkosivuja ylläpitää itse vai luovutetaanko se sivuston kehittäjän käsiin? Me ylläpidämme usein kaikkien asiakkaidemme verkkosivuja. Ylläpitopakettimme pitää sisällään verkkosivujen yleisen hallinnan ja päivittämisen niiden julkaisun jälkeen. Yleisesti tämä koostuu verkkosivujen ajan tasalla pitämisestä sekä palvelimen ylläpidosta. Tarjoamme aina ylläpitosopimusta jokaisen verkkosivuprojektin yhteyteen, jotta voimme ehdottaa asiakkaillemme parhainta mahdollista verkkosivukokonaisuutta.

Ota yhteyttä meihin niin kehitetään yrityksellenne tyylikkäät, toiminnalliset ja tarpeitanne vastaavat verkkosivut!

personal-img

Nicolas Wuolle

Account Director

nicolas@tecci.fi

+358 50 555 9955

personal-img

Otto Silventola

CEO

otto@tecci.fi

+358 40 507 6080

Jätä viesti

Hyväksyn rekisteriselosteen ja tietojeni tallentamisen